Dr. Song

Wat is Dr. Song?

Dr. Song is een cocreatief zanggezelschap rond koorleider Jan Bervoets (ex Voicemale, Aliaz en Reset). Onder het motto ‘zingen verbindt’ nodigt Dr.Song u uit tot het meezingen van popnummers van vroeger en nu. Ervaring is niet vereist. De songkeuze varieert en wordt meestal in meerstemmige uitvoering ingeoefend. Dr. Song heeft geen vaste samenstelling, maar werkt op basis van de show up’s tijdens onze tweewekelijkse sessies.  Iedereen is welkom om eens een keer mee te zingen!

De kalender 2014

– vrijdag 26/09, Kievitsnest
– vrijdag 24/10, Kievitsnest
– vrijdag 28/11, Kievitsnest
– vrijdag 27/12, Kievitsnest

Praktisch

De gebruikelijke Kievitsessies zijn steeds op vrijdagavond om 20u30 in het Kievitsnest, Provinciestraat 112 (Antwerpen).

Contact

Je vindt meer info over ons op de Dr.Song Facebookpagina: https://www.facebook.com/doktersong en via doktersong@gmail.com

Advertentie

11 gedachtes over “Dr. Song

  1. Op de jongste ‘geweldige’ editie (18 april 2014) was er meegegeven dat er op 2 mei (2014) en op 25 mei (2014) nog eens ge-Song-ed werd.

  2. Is het elke maand in dezelfde kerk?Graag zou ik meedoen!!!! Ik ben van Sint-niklaas,doch heb er een ritje met de auto voor over.
    Super initiatief.

  3. Komt de nieuwe locatie van de sing-alongavonden v Dr SONG nu in ( allez , eigenlijk ONDER … ) de Sint-Amanduskerk in de Van Kerckhovestraat , 2060 Antw. ??? En wanneer beginnen jullie er aan ???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s